Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2011

Είναι τουλάχιστον ηλίθιοι στο υπουργείο Μεταφορών και στη Σ.Τ.Α.Σ.Υ. - Του "κουτρούλι" ο γάμος στο ΜΕΤΡΟ - κάθε μισή ώρα τα δρομολόγια - Ανικανότητα και ηλιθιότητα μαζί+πολιτικές ευθύνες


Στην απομάκρυνση του διευθύνοντος συμβούλου της ΣΤΑΣΥ Α.Ε. (Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε.), Γιάννη Σπυράκου, προχώρησε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννης Ραγκούσης, για τις καθυστερήσεις στα δρομολόγια του Η.Σ.Α.Π., λόγω μετατάξεων. Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το υπουργείο αναφέρεται ότι "με εντολή του υπουργού Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Γ.Ν. Ραγκούση, ο διευθύνων σύμβουλος της ΣΤΑΣΥ υπέβαλε την παραίτησή του".

Σύμφωνα με τους εργαζόμενους, δόθηκε εντολή να μεταταγούν 144 συνάδελφοί τους, για να φυλάσσουν από σήμερα το πρωί τα Μουσεία της πρωτεύουσας, με αποτέλεσμα ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα λειτουργίας, επιρρίπτοντας τις ευθύνες στη διοίκηση της επιχείρησης και απαιτώντας την απομάκρυνσή της.

Η αναταραχή που προκλήθηκε είχε ως αποτέλεσμα, σήμερα να παρατηρηθούν προβλήματα στα δρομολόγια του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου, καθώς, μόλις δυο τρένα από ΟΜΟΝΟΙΑ έως ΠΕΙΡΑΙΑ και 4 τρένα από ΟΜΟΝΟΙΑ έως ΚΗΦΙΣΙΑ βρίσκονται στη διάθεση του επιβατικού κοινού για την εξυπηρέτησή του.

Κατά τους εργαζόμενους, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα των πολιτών, λόγω του συνωστισμού που παρατηρείται στους συρμούς και τις αποβάθρες, επειδή αδυνατούν να εξυπηρετηθούν.

Το πρωί, οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του ΗΣΑΠ στην Ομόνοια.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ ΕΔΩ
--------------------------------------------------------------------

Τον απομάκρυνε ο υπουργός και τι μ΄ αυτό; Οι επιβάτες τι φταίνε; Η απαξίωση στα Μέσα Μαζικής Μεταφορας στο αποκορύφωμά της... και μετά θα βγάλουν δεκάρικους λόγους για τα ΜΜΜ την Ευρωπαίκή Εβδομάδα Κινητικότητας (16-22/9/2011)... Με καμάρι θα ανακοινώσουν και μια μέρα χωρίς εισητήριο στα ΜΜΕ και That's all που λέμε και στα ελληνικά.
Σχόλιο ΜΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου