Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Και άλλη ερώτηση στη Βουλή για το ΜΕΤΡΟ και τους σταθμούς που δεν λειτουργούν - Γιάννης Παπαθανασίου (Νέα Δημοκρατία)

 [Από την εκδήλωση/διαμαρτυρία που διοεργάνωσε η Πρωτοβουλία ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΔΥΤΙΚΑ στο ΜΕΤΡΟ του Συντάγματος την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας - ΕΔΩ]


Οι πρωτοβουλίες, έγγραφα, εκδηλώσεις, δημοσιεύσεις κ.λπ.που διοργάνωσε η  Πρωτοβουλία ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΔΥΤΙΚΑ τροφοδότηταν δεκάδες δημοσιεύματα και έδωσαν  στοιχεία για δεκάδες ερωτήσεις απ΄ όλα τα κόμματα προς τους αρμοδίους υπουργούς.
Παράλληλα πάρθηκαν και τρεις αποφάσεις Δημοτικών Συμβουλίων, κουτσουρεμένες μεν που έχουν όμως και αυτές την αξία τους.

Δείτε ΕΔΩ την πρόσφατη ερώτηση που έκανε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατία κ.Γιάννης Παπαθανασίου.

Το χάος, η αδιαφορία (και τι άλλο ακόμα άραγε; τα συμφέροντα; η διαπλοκή;) που επικρατεί διαχρονικά στις κυβερνήσεις έχουν σαν αποτέλεσμα να στερούν σε 130.000 επιβάτες τη δυνατότητα να μετακινούνται με το ΜΕΤΡΟ. Δεν δεσμεύεται κανείς να δηλώσει πότε θα λειτουργήσουν οι επτά έτοιμοι σταθμοί του ΜΕΤΡΟ, τρεις στα Δυτικά και τέσσερις στα Νότια προάστια της Αθήνας.

Στα ΔΥΤΙΚΑ έχουμε πιστεί ότι εκτός "από τη πολιτική εμπλοκή με τη SIEMENS" η αδιαφορία, η ανικανότητα, η ευθυνοφοβία, η έλειψη περιβαλλοντικής ηθικής είναι επιπρόσθετα στοιχεία που κανείς δεν δεσμεύεται να δηλώσει έστω μια ημερομηνία για τη λειτουργία των έτοιμων σταθμών.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΔΥΤΙΚΑ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου