Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Επίκαιρη ερώτηση του Δ.Παπαδημούλη: Η «τακτοποίηση» του σκανδάλου Siemens και η λειτουργία των έτοιμων σταθμών του μετρό

Στη Βουλή φέρνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης με επίκαιρη ερώτησή του το θέμα της αποζημίωσης του ελληνικού δημοσίου από το σκάνδαλο Siemens και την λειτουργία των έτοιμων σταθμών του μετρό.
Με δεδομένες τις αντιφατικές δηλώσεις των αρμοδίων για το θέμα υπουργών της  κυβέρνησης,  ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ρωτά αν η αποζημίωση του ελληνικού δημοσίου για το σκάνδαλο Siemens  και η έναρξη της λειτουργία των έτοιμων σταθμών του μετρό  είναι ζητήματα που αντιμετωπίζονται ενιαία από την κυβέρνηση, όπως μέχρι πρότινος υποστηριζόταν, ή η αποζημίωση προς το ελληνικό δημόσιο από τη Siemens αποσυνδέεται από  τις συμβάσεις για το μετρό και την τεχνολογική τους υποστήριξη από τη Siemens.
Επιπλέον, ο Δ. Παπαδημούλης ρωτά σε τι ποσό υπολογίζει η κυβέρνηση ότι θα καταλήξει η συμφωνία του ελληνικού Δημοσίου με την Siemens για την ζημία που υπέστη από το σκάνδαλο Siemens και πότε θα κυρωθεί από τη Βουλή.
Διαβάστε την επίκαιρη ερώτηση ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου