Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

2η Επιστολή για το ΜΕΤΡΟ ΔΥΤΙΚΑ προς Υπουργείο και Αττικό Μετρό




ΠΡΟΣ
- Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων
- ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε

ΘΕΜΑ:
α) Μετρό Δυτικά -2/ Σχόλια στην απάντηση του κ.Τσίτουρα
β) Ομόφωνες Αποφάσεις Δημοτικών Συμβουλίων, Δήμων Χαϊδαρίου και Αιγάλεω
γ) Κινητοποιήσεις


Αξιότιμοι κύριοι,
Α) Λάβαμε την απαντητική επιστολή του Προέδρου του ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ κ.Χρήστου Τσίτουρα η οποία δεν μας καλύπτει.
Γνωρίζαμε ότι οι σταθμοί στα Δυτικά είναι έτοιμοι, όπως και εσείς οφείλετε να γνωρίζετε ότι είστε εκπρόθεσμοι με τις ημερομηνίες παράδοσης και λειτουργίας των σταθμών. Από το 2008 (άντε το 2009) θα έπρεπε να λειτουργούν οι σταθμοί στο (τριεθνές) Χαϊδάρι και στο Περιστέρι. Η «πολιτική εμπλοκή με τη Siemens» για το σύστημα τηλεδιοίκησης που αναφέρετε στην επιστολή σας δεν μας αφορά, γιατί εμείς «δεν τα φάγαμε με κανέναν μαζί».
Β) Σας ενημερώνουμε ότι τα Διοικητικά Συμβούλια των Δήμων Χαϊδαρίου (υπ. Αριθμ. 130/ 23-5-2011) και Αιγάλεω (16/6/2011) πήραν ομόφωνες αποφάσεις και απαιτούν την άμεση λειτουργία των σταθμών. Αναμένονται και άλλες ομόφωνες αποφάσεις και άλλων Δημοτικών Συμβουλίων της Δυτικής Αθήνας.
Γ) Επιπρόσθετα σύλλογοι και φορείς έχουν εκφράσει την συμπαράσταση τους στην Πρωτοβουλία ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΔΥΤΙΚΑ και έχουν δηλώσει συμμετοχή σε κινητοποιήσεις που προγραμματίζουμε.

Από τα ανωτέρω στοιχεία θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι δεν παίζουμε.
Απαιτούμε τη λειτουργία των έτοιμων σταθμών της Δυτικής Αθήνας άμεσα και όχι το 2012.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει δεσμευτική ημερομηνία λειτουργίας των σταθμών Δυτικά μέχρι το τέλος Ιουλίου, σας ενημερώνουμε ότι ως πρώτη αντίδραση θα είναι η μαζική άρνηση να πληρώνουμε εισιτήριο για τις μετακινήσεις μας.


ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ: ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΔΥΤΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου