Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Να διατηρηθεί η σιδηροδρομική στα Μέγαρα. Όχι στις παρεμβάσεις που ακυρώνουν την επανάχρηση της σιδηροδρομικής γραμμής

[Το σταθμαρχείο και η σιδηροδρομική γραμμή στα Μέγαρα. Διάβαζε ΕΔΩ στο MEGARA.ORG την καταστροφή της γραμμής και της μετατροπής της σε ποδηλατόδρομο. Εμείς είμαστε υπέρ του ποδηλάτου αλλά όχι στην ακύρωση της προοπτικής της επαναχρησης της γραμμής με ελαφρύ ΜΕΤΡΟ ή ΤΡΑΜ. Διαβάστε παρακάτω την επιστολή που στείλαμε]

Πρωτοβουλία Πολιτών Διεκδικούμε
ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΔΥΤΙΚΑ

Παύλου Μελά 30, Χαϊδάρι, 124 61


Προς:  ΟΡΣΑ/ ΓΑΙΑΟΣΕ ΑΕ

Θέμα: Να διατηρηθεί και να λειτουργήσει η παλιά σιδηροδρομική γραμμή Πελοποννήσου – Οι παρεμβάσεις του Δήμου Μεγάρων στο σταθμό δημιουργούν τετελεσμένα σε βάρος της επαναχρησιμοποίησης της γραμμής


Ένα από τα σημαντικότερα και θετικά σημεία του νέου Ρυθμιστικού είναι και η επαναχρησιμοποίηση των υπαρχόντων σιδηροδρομικών γραμμών Πελοποννήσου και Πειραιά – Περάματος.
Όμως τα έργα «συντήρησης»  ή «καλαισθησίας» που πραγματοποιεί ο Δήμος Μεγάρων υπονομεύουν το θετικό σχεδιασμό του Ρυθμιστικού.

Σε αυτή τη φάση σας καλούμε να παρέμβετε στο Δήμο Μεγάρων έτσι ώστε να μη πραγματοποιηθούν έργα που θα απομακρύνουν ή που θα κάνουν ασύμφορη την λειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής Πελοποννήσου με διαφορετική ίσως τεχνολογία.

Χαϊδάρι 22/2/2012


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου