Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2013

Παρασκευή 16 Αυγούστου, 4:00μ,μ. συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στον αυταρχισμό

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Περιστέρι 

Την Πέμπτη το πρωί, 15 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε  η ανοικτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας που είχε καλέσει η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ "ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ" με αφορμή τη "δολοφονία" για ένα εισιτήριο του τρόλεϊ του 19χρονου Θανάση Καναούτη. [το κάλεσμα ΕΔΩ]

Αν και κατακαλόκαιρο ανταποκρίθηκαν περίπου 70 άτομα που εξέφρασαν την οργή και την αγανάκτησή τους για τη δολοφονία του Θανάση Καναούτη και τόνισαν την ανάγκη ανάπτυξης και συντονισμού των αγώνων ενάντια στον αυταρχισμό του κράτους και των μηχανισμών του.

Κατατέθηκαν πολλές  απόψεις, για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, τους "ντοπαρισμένους"ελεγκτές που παίζουν το ρόλο των "κυνηγών" κεφαλών,  τον αυταρχισμό, την τιμή των εισιτηρίων, την προκλητική δήλωση του υπουργού ανάπτυξης Κωστή  Χατζιδάκη για αύξηση των ελέγχων στα ΜΜΜ σε μια εποχή που η ανεργία εκτινάσσεται στο 37,5% και στους νέους αγγίζει το 70%.

Τέλος οι διοργανωτές κάλεσαν να υπάρξει έμπρακτη απάντηση ενάντια στον αυταρχισμό την Παρασκευή 16 Αυγούστου, 4:00μ.μ., στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα γίνει στην Πλατεία Περιστερίου (Στάση ΜΕΤΡΟ Περιστέρι), μία ώρα πριν τη κηδεία του Θανάση Καναούτη.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου