Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2012

Η ΟΡΟΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΙ: 2 Σεπτέμβρη στην Αθήνα - 3 στη Θήβα - 4 στον Βόλο - Λάρισα- 5 Σεπτέμβρη στη ΘεσσαλονίκηΣτην εποχή της κατεδάφισης των υπολειμμάτων του κράτους πρόνοιας, στην εποχή κατασκευής φοβικών στερεοτύπων από πολιτικούς και media που προσπαθούν τελικά να μας πείσουν πως εχθρός μας είναι ο εαυτός μας μια πρωτοβουλία νέων ανθρώπων σηκώνει το γάντι για να απαντήσει στον μεθοδευμένο κοινωνικό αποκλεισμό των οροθετικών θεωρητικά και πρακτικά.
Ενημερώνοντας για το AIDS, για το τι πράγματι σημαίνει HIV+, για το τι σημαίνει η αλληλεγγύη στον πάσχοντα συνάνθρωπο.
Προσπαθώντας να μαζέψει χρήματα για να στηρίξει ανθρώπους και οργανώσεις που προσπαθούν αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.
" Η ΟΡΟΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΙ "
Ας μην περιμένουμε την επόμενη διαπόμπευση - δίωξη οροθετικών για να αποδείξουμε την αλληλεγγύη και την προοδευτικότητα μας.
Τώρα είναι η ώρα: 2 Σεπτέμβρη στην Αθήνα - 3 στη Θήβα - 4 στον Βόλο - Λάρισα- 5 Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη.
Μπορούμε να μετατρέψουμε αυτήν την ποδηλατοπορεία σε ένα καραβάνι αλληλεγγύης αγάπης και χαράς.
Ένας μεγάλος αριθμός ποδηλατικών και άλλων ομάδων υποστηρίζει αυτή τη δράση. Εσύ;
- Κανείς Μόνος του στην Κρίση        

Στηρίξτε την Πρωτοβουλία: ALPHA BANK: 104 00 2002 01 9418 

 ---------------------------------------------------------

Aγαπητοί φίλοι συνποδηλάτες,
Πέρασαν ήδη 5 χρόνια από τότε που το μυαλό μου βασάνιζε μια ανεξέλεγκτη σκέψη για την οργάνωση ενός φιλανθρωπικού ταξιδιού με στόχο την συγκέντρωση χρημάτων για τους οροθετικούς ( hiv/aids )...
Η υπομονή μου αποζημιώθηκε με το παραπάνω, όταν τυχαία εξαιτίας της συμμετοχής μου σε ορισμένες ποδηλατικές ομάδες, γνώρισα απ’ όλους εσάς την αληθινή αγάπη, κατανόηση, αλληλεγγύη, σεβασμό και πείσμα για την καλυτέρευση της ζωής μας...
Αποφασίσαμε λοιπόν με την  Έλενα Άνθη(fb:Elena Anthi) και τον Γιώργο Κατριβάνο (fb:George Katrivanos) ως συνοδοιπόρους στο ταξίδι αυτό ( Αθήνα-Θεσσαλονίκη ποδηλατώντας!) να προχωρήσουμε χωρίς δεύτερη κουβέντα στην οργάνωσή του!
Με 2-3 συναντήσεις κατ’ οίκον και με την πολύτιμη βοήθεια των Σταμάτη Πλυτά (fb:Stamatis Plytas) και Τάσο Λουίζο (fb: Tasos Lamda),καταφέραμε να βάλουμε τα θεμέλια για την εκπλήρωση αυτού του στόχου..Αναζήτηση χορηγών, συνοδεία αυτοκινήτου,δημιουργία αφίσας,δημιουργία blog, δημιουργία group στο facebook, δελτίο τύπου, βασικές πόλεις-σταθμούς μέχρι τον τελικό προορισμό ( θεσσαλονίκη ),άνοιγμα ερανικού λογαριασμού για την συγκέντρωση των χρημάτων, εκτύπωση ενημερωτικών εντύπων για το hiv/aids,ήταν μερικά θέματα των συναντήσεών μας..
Βρίσκομαι λοιπόν στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι το ταξίδι αυτό θα πραγματοποιηθεί στις 2-3-4-5/9/2012 και θα είναι μεγάλη η χαρά μας αν όλες οι ποδηλατικές ομάδες μας στηρίξετε με την αγάπη σας και το ενδιαφέρον σας για το συγκεκριμένο φλέγον θέμα που αφορά όλους!
Την Κυριακή 2/9 λοιπόν με αφετηρία το Σύνταγμα κι αφού πραγματοποιηθεί ένα event για την ενημέρωση του κόσμου, θα ξεκινήσουμε με πρώτη στάση την Θήβα(συνοδευόμενοι από τις ποδηλατικές ομάδες της Αθήνας μέχρι την έξοδο της πόλης).Ακολουθούν ο Βόλος, η Λάρισα, ο Πλαταμώνας και η Θεσσαλονίκη όπου οι εκάστοτε ομάδες θα μας υποδεχτούν σε κεντρικά σημεία της πόλης τους.
Θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξη του ταξιδιού και παράλληλη ενημέρωση κατά την διάρκειά του. Αυτό που ζητάμε από εσάς είναι η συγκατάθεσή σας για να ποδηλατήσουμε με περίσσια δύναμη και κουράγιο που θα το εισπράττουμε από εσάς..
Σας ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας
Ιωσήφ-Έλενα-Γιώργος
(fb: Iosif Dakis)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου